06 - 1302 6992 info@pdct.nl

"Peter is in staat als zakelijk klankbord te fungeren maar daarnaast mensen ook een spiegel voor te houden."

Meer informatie

"Bij de trainingen staat eigen gedrag centraal: hoe beïnvloedt ons eigen gedrag anderen en vice versa."

Meer informatie

"In groepsverband zijn coaching trajecten binnen bedrijven vrijwel altijd direct winstgevend."

Meer informatie

"De basis voor mijn aanpak is het realiseren van een blijvende gedragsverandering."

Meer informatie

(commerciële) Trainingen

Bij de trainingen staat eigen gedrag centraal: hoe beïnvloedt ons eigen gedrag anderen en vice versa.

Commerciële Trainingen

Voor een standaard commerciële training bent u bij PDCT niet aan het juiste adres. Ja u leest het goed, NIET aan het juiste adres. Wij leveren alleen maatwerk omdat wij van mening zijn dat custom made programma’s vele malen effectiever zijn dan standaard cursussen. En natuurlijk komen in het maatwerk aanbod aspecten voor als offertetrajecten, en vragen van de order, het verkopen van meer dan alleen vraaggestuurde oplossingen, maar dan toegespitst op úw situatie, op úw bedrijf.
Veranderingen in de markt vragen veranderingen in aanpak en verkooptechniek en vragen veranderingen van de mensen. Dit roept weerstand op en door hier even aandacht aan te besteden over het hoe en waarom van veranderingen zijn processen vaak vele malen sneller in te voeren.
Met de marketing ervaring en de operationele ervaring in het bedrijfsleven kunnen wij snel schakelen om verkoopmedewerkers op het juiste spoor te krijgen. Persoonlijk, in een open sfeer en met de mogelijkheden om te groeien, zowel voor de organisatie als voor de medewerkers.

Groeps- en gedragtraining

Kennis van diverse karakters, de vorming van karakters en de wisselwerking tussen deze, zorgen er voor dat gedrag beter voorspelbaar wordt en dat er eerder bijgestuurd kan worden. Waar we als mens ons er vaak bij neerleggen: “hij/zij zit nu eenmaal zo in elkaar” kunnen we ook leren dat je dit niet voor waar hoeft aan te nemen. Vaak houden wij elkaar in relatie tot elkaar in een vaste greep waarin beide partijen iets doen. De vraag die bij trainingen centraal staat is dan ook: hoe kan ik iemand anders zijn gedrag veranderen door zelf iets anders te doen?

Ook voor de trainingen geldt dat deze zowel op individueel niveau als op groepsniveau kunnen plaatsvinden. Gezien mijn persoonlijke achtergrond zijn alle trainingen met een commercieel gerichte lading in te richten.

Pin It on Pinterest

Share This